Σοφία Παπαπάνου CPDT-KA, ACDBC  t: 6946794754  e: info@themoderndogtraining.gr

Σοφία Παπαπάνου CPDT-KA, ACDBC 

t: 6946794754  e: info@themoderndogtraining.gr

 

Σοφία Παπαπάνου,CPDT-KA,ACDBC 

Σπούδασε Ψυχολογία, έκανε μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ξεκίνησε να δουλεύει στον τραπεζικό κλάδο. Παράλληλα με όλα αυτά - και με αφορμή τον πρώτο της σκύλο τον Ερμή- άρχισε να ψάχνει και να μαθαίνει πως μπορεί να επικοινωνεί μαζί του. Η αποκωδικοποίηση της συμπεριφοράς των σκύλων φάνταζε πολύ πιο ενδιαφέρουσα υπόθεση και έτσι 10 χρόνια μετά αποφάσισε να αφήσει τις τράπεζες και να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει περισσότερο!

Ξαναγύρισε στα θρανία για χάρη των σκύλων (αυτή τη φορά με μεγαλύτερη χαρά και αφοσίωση) και συνεχίζει συνεχώς να επιμορφώνεται, συνάντησε διαφορετικούς σκύλους, πολλούς κηδεμόνες και αμέτρητη ικανοποίηση!   

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί, βασίζονται στη μέθοδο της θετικής ενίσχυσης και στα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης της Συμπεριφοράς. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης που ακολουθεί στηρίζεται στην αρμονική συνύπαρξη σκύλου και ανθρώπου.

Έχει την τύχη να συνεργάζεται με τον Δρ. Καραγιάννη, τον μοναδικό Έλληνα κτηνίατρο ειδικό στην αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς. 

 

Εκπαίδευση

Certified Professional Dog Trainer (CPDT - KA)

- Certified Dog Behavior Consultant (Associate Certified Member of International Association of Animal Behavior Consultants)

- Pets Pro Academy (Dip. in Canine Behaviour & Training)

- British School of Canine Studies (BCCDip. Advanced Canine Behaviour) 

 

 

Tesla (the dog)

Ράτσα: κανείς δεν ξέρει

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν όταν ο Tesla ήταν 5 μηνών. Της δίδαξε πολλά και συνεχίζει!

O Tesla λειτουργεί ως δάσκαλος. Δουλεύοντας δίπλα στον εκπαιδευτή μπορεί αξιόπιστα να επιδεικνύει συμπεριφορές και να βοηθά τους νέους χειριστές στο να βλέπουν βήμα-βήμα πως ολοκληρώνεται μια συγκεκριμένη εργασία. Είναι εξαιρετικός βοηθός επίσης στις περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι η αντίδραση του σκύλου στη θέα άλλων σκύλων. Ένας σκύλος demo αποτελεί σημαντικό οπτικό βοήθημα για κηδεμόνες και σκύλους που βρίσκονται σε εκπαίδευση. 

Απολαμβάνει να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα, λατρεύει τους ανθρώπους, τα μπαλάκια και τη θάλασσα και στον ελεύθερό του χρόνο θα τον βρείτε στα βουνά με τη Σοφία!

 

  • 1
  • 2

Σοφία Παπαπάνου CPDT-KA, ACDBC

Tηλ: 6946794754

e-mail: info@themoderndogtraining.gr