ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

                                                                                                              

Βασική Υπακοή - Μαθαίνουμε να ζούμε μαζί     

Η ικανότητα των σκύλων να μας καταλαβαίνουν φτάνει σε εκπληκτικά επίπεδα. Τι γίνεται όμως με τη δική μας ικανότητα να καταλαβαίνουμε εκείνους; Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσουμε τους σκύλους και παράλληλα να δείξουμε στους ανθρώπους πως θα χτίσουν μία σχέση μεταξύ τους μέσω της εκπαίδευσης, ώστε και οι δύο πλευρές να είναι χαρούμενες και να συμβιώνουν αρμονικά. Μέσα από συνδυαστικές ασκήσεις αυτοελέγχου, ηρεμίας και αυτοπεποίθησης εισάγουμε κηδεμόνες και σκύλους στον κόσμο της βασικής υπακοής. 

Μαθαίνουμε πως να ζούμε μαζί :

  • ποιοι είναι οι κανόνες του σπιτιού
  • πως να είναι ήρεμοι ανάμεσα σε άλλους σκύλους και ανθρώπους
  • πως να διατηρούν την προσοχή τους σε εμάς
  • πως μπορούμε να συνυπάρχουμε εκτός σπιτιού 
  • πως η βόλτα γίνεται ευχάριστη και για τους δύο

Παράλληλα μέσα από ρεαλιστικά σενάρια διαχειριζόμαστε, με βάση τα όσα έχουμε μάθει, καθημερινές καταστάσεις σε διαφορετικό περιβάλλον και με διαφορετικά ερεθίσματα.

Η εκπαίδευση των σκύλων μας πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ένα 'κάτσε' ή ένα 'μείνε' γι΄αυτό και το πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και στηρίζεται στην εφαρμογή του στην καθημερινότητα και στις ανάγκες σας.

 

 Επίλυση Προβλημάτων Συμπεριφοράς

Αντιμετωπίζετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον σκύλο σας όπως έντονο γαύγισμα, τάσεις επιθετικής συμπεριφοράς, άγχος /φοβίες, φύλαξη αντικειμένων/ τροφής, καταστροφές στο σπίτι; 

Μέσα από συμβουλευτικές συνεδρίες, αναγνωρίζουμε τις αιτίες και δίνουμε πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη βελτίωση της καθημερινότητας σας.

 

 

Login Form